پارچه از مهم ترین محصولاتی می باشد که امروزه مورد توجه بسیاری از بازرگانان و تاجران واقع شده است و با توجه به شرایط آشفته بازار صنعت نساجی در کشورمان، بسیاری از پارچه فروشان به دنبال واردات پارچه از ترکیه و کشورهای مختلف هستند و به همین دلیل شما می توانید شاهد افزایش واردات روزافزون پارچه به کشورمان باشید.
پارچه یکی از پر مصرف ترین محصولات در کشورمان بوده که در تهیه انواع پوشاک و مصارف مختلف از آن استفاده می شود. قوانین بسیار سرسختی برای صادرات و واردات پارچه وجود دارد که هر بازرگانی بایستی قبل از اقدام به هر گونه واردات و صادرات پارچه، در مورد این قوانین می توانند اطلاعات به روزی را به دست بیاورند.
تعرفه وارداتی پارچه در گمرک
نوع پارچه ای که شما وارد می کنید یکی از مهمترین مواردی است که تعرفه گمرکی قیمت آن را مشخص می نماید. در واقع شما می توانید به خوبی با شرکت های وارداتی که در زمینه ترخیص کالای پارچه تخصص دارند، مشورت کنید تا بهترین تعرفه های گمرکی وارداتی را برای شما مشخص نمایند.
همانطور که میدانیم نوع پارچه در انتخاب تعرفه گمرکی بسیار مهم است و انتخاب کورکورانه نتیجه خوبی را به عمل ندارد،و مشکلات بیشتری را در پی خواهد داشت.
کدهای تعرفه ی واردات پارچه از ترکیه و سایر کشور ها 5208تا 6006900می باشد. که بر اساس نوع، جنس و کاربری این طبقه بندی صورت می گیرد. جهت واردات پارچه به ایران باید نمونه پارچه به آزمایشگاه فرستاده شود . که بر اساس نتایج آزمایشگاه کد تعرفه آن مشخص گردد سپس بازرگانان با توجه به کد تعرفه به دست آمده از سوی دفتر تعیین تعرفه گمرک، حقوق گمرکی و تعرفه واردات را پرداخت کرده و کالا را وارد کشور نماید و در غیر این صورت ترخیص پارچه از گمرک صورت نخواهد گرفت و بازرگان نه تنها باید حقوق گمرکی را پرداخت نماید بلکه ممکن است جریمه قابل توجهی را شامل شود.
قوانین واردات پارچه
قوانین این نوع واردات بسیار خاص و پیچیده ای می باشد که اگر شما نیز در این حوزه به فعالیت مشغول هستید بهتر می باشد که در مورد این قوانین اطلاعاتی را به دست بیاورید. از مهم ترین قوانین حاکم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اخذ مجوز های وارداتی (بهداشت ، استاندارد و..) برای واردات پارچه از ترکیه و سایر کشور ها
- اخذ مجوز واردات (ثبت سفارش) از سوی وزارت صنعت،معدن و تجارت
- داشتن کارت بازرگانی یا استفاده از شرکت معتبر و قابل اعتماد برای واردات کالا
- ارسال نمونه کالا برای آزمایشگاه گمرک برای تعیین ماهیت
- و…
توجه داشته باشید که کشورهای مختلفی که از آن ها به این کار می پردازند، دارای قوانین بسیار متفاوتی می باشد و شما بایستی اطلاعات کافی و دقیق تری را در مورد قوانین حاکم داشته باشید تا بتوانید بدون به وجود آمدن مشکلات اقدام به واردات محصولات مورد نظر خود داشته باشید.
10 دیدگاه