پارچه جین اسلپ یکی از انواع پرکاربرد ترین پارچه های جین در سراسر جهان به شمار می رود. گفتنی است: در بسیاری از موارد به واسطه واردات پارچه جین اسلپ با قیمت مناسب از سایر کشورها نیاز به تولید آن در داخل کشور از بین رفته و معمولاً نیاز محدود به این کالا برای رفع موارد مورد نیاز در داخل کشور به خوبی فراهم می گردد.
واردات این محصول از سایر کشورها، یکی از روش هایی است که همواره توسط شرکت تجاری و فعالین اقتصادی مورد استفاده قرار می گیرد. تا بتوانند محصول مورد نیاز مصرف کنندگان نهایی را در اختیار آنها قرار دهند.
راحت ترین روش واردات پارچه جین اسلپ
امروزه استفاده از پارچه جین اسلپ در داخل کشور افزایش چند برابری را در مقایسه با سال های گذشته شاهد شده است. چرا که این محصول در صنایع گوناگون مانند تولید انواع مبلمان، محصولات جانبی موبایل و انواع متفاوت البسه مورد استفاده قرار می گیرد.
راحت ترین روش واردات این محصول شامل پروسه بسیار کوتاهی می گردد. که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.
تهیه محصول مورد نیاز: امروزه برخی از کشورها مانند کشور ترکیه را می توان به عنوان اصلی ترین کشور تولید کننده پارچه جین اسلپ به حساب آورد. این کشور به دلیل توزیع مستقیم و محصول مورد نیاز سایر کشور های گوناگون مانند کشور ایران در صدر صادرکنندگان انواع پارچه چین قرار گرفته و محصول مورد نیاز بسیاری از تجار را تامین میکند.
همچنین باید یادآور شد که بسیاری از شرکتهای خارجی نیست به واسطه حضور در بازار کشور ترکیه و تاسیس نمایندگی های فروش در شهرهایی مانند شهر استانبول، امکان عرضه و تامین محصول مورد نیاز سایر تجار و مصرف کنندگان این محصولات را نیز به وجود آورده اند.
بارگیری و ترخیص: بارگیری کالای خریداری شده از مبدا تا مقصد را می توان قسمت دوم پروسه واردات انواع پارچه جین اسلپ به شمار آورد. گفتنی است در بسیاری از موارد استفاده از خط راه آهن یا خط باربری زمینی به عنوان یکی از بهترین روش های بارگیری و ارسال کالا از مبدا تا مقصد به شمار می رود.
بحث ترخیص کالا نیز در واردات انواع متفاوت پارچه از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است که در ادامه با بررسی برخی از نکات مهم در این حوزه همراه شما خواهیم بود.
ترخیص انواع پارچه
روش های متفاوتی برای ترخیص کالاهای وارداتی وجود دارد که از جمله آنها میتوان به استفاده از خدمات شرکت های بازرگانی و یا انجام پروسه ترخیص کالا به صورت مستقیم توسط شرکت وارد کننده اشاره کرد.
از این رو باید یادآور شد که بسیاری از شرکتهای تجاری به منظور تسهیل روند واردات محصولات خود، امورات مربوط به ترخیص کالا را به شرکتهای بازرگان می سپارند. تا بتوانند از سرعت بالای ترخیص کالا و رفع مشکلات احتمالی موجود در مسیر اطمینان کافی را به دست بیاورد.
نباید از یاد برد که شرکت های بازرگانی به واسطه انجام روزمره بسیاری از فعالیت های مربوط به ترخیص کالا، مشکلات مربوط به واردات این محصولات را به حداقل ممکن رسانده و هزینه های موجود در مسیر را برای شرکت های تجاری به کمترین میزان ممکن کاهش می دهند.
ارسال پاسخ