تجارت جهانی انواع صابون صنعتی و سنتی
تجارت جهانی انواع صابون صنعتی و سنتی

بهترین صابون های صادراتی و وارداتی از دید کیفیت و بازار فروش

برای شناخت بهترین صابون های صادراتی و وارداتی می‌ توان موارد مختلفی مانند چگونگی ساخت این محصول در کارخانه ها و همچنین کیفیت محصولات ارائه شده توسط شرکت های تولید کننده را مورد بررسی قرار داد.

برای شناخت بهترین صابون های صادراتی و وارداتی می‌ توان موارد مختلفی مانند چگونگی ساخت این محصول در کارخانه ها و همچنین کیفیت محصولات ارائه شده توسط شرکت های تولید کننده را مورد بررسی قرار داد.

بهترین صابون های صادراتی به دلیل داشتن کیفیت بالا و همچنین موارد مصرف گوناگون در میان اقشار مختلف جامعه از جمله پرطرفدارترین محصولات شوینده محسوب می شود. برای شناخت بهترین صابون های صادراتی و وارداتی می‌ توان موارد مختلفی مانند چگونگی ساخت این محصول در کارخانه ها و همچنین کیفیت محصولات ارائه شده توسط شرکت های تولید کننده را مورد بررسی قرار داد.

صابون سازی در کارخانه ها

صنعت تولید بهترین صابون های صادراتی صابون در کارخانه ها بر اساس استفاده از چربی ها و روغن ها، در صنعت از دو روش استفاده می شود، یعنی:

  • روش سرد: این یک روش اقتصادی و ارزان برای کارخانه های تولید صابون در مقیاس کوچک است. در حالی که این روش بستگی به مخلوط گلیسیرین با صابون و جدا نشدن از آن دارد.
  • روش ذوب : روشی است که توسط کارخانه های تولید صابون در مقیاس بزرگ استفاده می شود. با تکیه بر استفاده از بهترین انواع گلیسیرین، که با قیمت بالای آن مشخص می شود. این امر به دستیابی به صابون با کیفیت خوب کمک می کند. در مورد نحوه تهیه صابون،  مراحل زیر بستگی دارد:
    • فرایند ساخت صابون، معروف به صابون، با حجم 5 تا 150 تن آغاز می شود.
    • چربی در قابلمه قرار می گیرد تا به نصف حجم برسد و سپس بسته به استفاده مستقیم از بخار، در دمای 100 درجه سانتیگراد شروع به گرم شدن می کند و بعداً مواد در دسته های پی در پی به آن اضافه می شود.
    • پس از گذشت مدتی از بروز تعامل مورد نیاز بین سودا و چربی، مقادیر بیشتری غلظت سودا باید اضافه شود . از طریق دسته های پی در پی در حالی که جوش را حفظ می کنید.
    • فرایند صابون سازی (ساخت صابون) بین 12 تا 24 ساعت به طول می انجامد و پایان فرآیند با مجموعه ای از آزمایش ها تأیید می شود.
    • پس از اطمینان از اتمام فرایند صابون، جداسازی گلیسیرین و آب از صابون با تکیه بر نمک سفره شروع می شود و آن را در گلدان می گذارند تا دمای آن به 60 درجه سانتیگراد برسد و این روند بین دو تا پنج روز ادامه می یابد. به
    • پس از اتمام مرحله قبلی، گروهی از مواد افزودنی مانند رنگ ها، عطرها و موادی که به افزایش حجم صابون کمک می کنند، مانند سیلیکات سدیم و کربنات سدیم به صابون اضافه می شود .
    • صابون تمام شده به قالب ها اضافه می شود یا ورز داده می شود تا همگن شود و بعداً صابون ها را با توجه به اندازه مورد نیاز به گروهی از قطعات برش می دهند و نوع و نام صابون روی آن نوشته می شود.
تجارت جهانی انواع صابون صنعتی و سنتی
تجارت جهانی انواع صابون صنعتی و سنتی و بهترین صابون های وارداتی

بهترین صابون های صادراتی ایرانی

ایران از جمله قدیمی ترین کشورها در زمینه تولید صابون به شمار می‌رود. تولید صابون مراغه و صابون های سنتی دیگر در این کشور بستر مناسبی را برای ارائه این محصول به بازارهای جهانی فراهم کرده است.
همچنین فعالیت‌ شرکت های بزرگی مانند گلرنگ، تاژ، نخل سبز و موارد دیگری از این دست در داخل کشور نیز  زمینه‌ساز صادرات گسترده این محصول به بسیاری از کشورهای مختلف دیگر بوده است.
از طرفی باید یادآور شد که بسیاری از کشورها نسبت به واردات انواع صابون ایرانی به دلیل کیفیت بالا و قیمت مناسب این محصول رغبت بیشتری از خود نشان می‌ دهند. در میان این کشورها می‌ تواند بسیاری از کشورهای در حال توسعه مانند افغانستان و پاکستان نیز اشاره نمود.
حجم قابل توجهی از صابون صادراتی ایرانی به دلیل دارا بودن کیفیت بینظیر و تاییدیه های سازمان جهانی بهداشت، می تواند به کشورهایی مانند سرزمین های اروپایی و آسیایی نیز ارسال شود.

پویا محمدی
سلام پویا هستم در زمینه امورات گمرکی مربوط به واردات و صادرات کالا و ترخیص کالا فعالیت می‌کنم. سعی میکنم با مقالات جدید در زمینه تجارت به شما کمک کنم.