کشور ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان انواع سیم و کابل، همه ساله میزبان صادرات سیم و کابل به ترکیه و بسیاری از کشورهای دیگر به واسطه قیمت مناسب و کیفیت برتر محصولات تولید شده در داخل کشور می باشد. از این رو بسیاری از تجار خارجی و ایرانی به دنبال آن هستند که بتوانند محصولات مورد نیاز خود را از شرکت های معتبر تولید کننده انواع سیم و کابل در داخل کشور تهیه نموده و جهت صادرات به بسیاری از کشورهای دیگر در قالب محصولات ترانزیتی آماده سازی و ارسال کنند.
نکته های مهم در صادرات سیم و کابل به ترکیه
با توجه به برخی از نکات در هنگام صادرات سیم و کابل به ترکیه و سایر کشورهای دیگر خریدار محصولات ایرانی می تواند موجب افزایش میزان بهره وری صادرات این محصول و سوددهی آن شود. از این رو در ادامه به بررسی برخی از نکات مهم در مورد صادرات انواع سیم و کابل به ترکیه و برخی دیگر از کشورهای وارد کننده این محصول می پردازیم.
- عقد قرارداد با شرکتهای خریدار معتبر: د توجه داشته باشید که شرکتهای خریدار معتبر، میتوانند به عنوان یکی از اصلی ترین طرفین قرارداد برای شرکت های ایرانی محسوب شوند. از این رو گفتنی است اعتبار این شرکت ها می تواند در زمینه تسویه حساب به موقع و دریافت کالا به راحت ترین شکل ممکن از طریق مبادی قانونی بیانجامد.
- دقت به متن قرارداد: مورد دیگری که بسیاری از شرکت های صادر کننده را دچار مشکلات بین المللی و مشکلات قابل توجهی در زمینه دریافت وجه مدنظرشان نموده است؛ عدم داشتن قرارداد شفاف با شرکت وارد کننده خارجی و ارائه قراردادهای زمانی مطرح شده به صورت شفاهی میباشد.
باید توجه داشته باشید که چگونگی ارسال کالا، نوع کالای ارسالی، زمان ارسال کالا، مبلغ قرارداد، شیوه بسته بندی و موارد دیگری از این دست را این در قرارداد درج کنید تا در هنگام وقوع هر گونه رخداد حقوقی دچار مشکلات خاصی نگردید.
میزان سود دهی بازار های خارجی
همانطور که میشود پیش بینی کرد تمامی شرکت ها و افراد فعال اقتصادی به دنبال کسب سود از بازارهای جهانی و بازارهای داخلی هستند. از این رو حجم صادرات و کالای درخواست شده از طرف مصرف کنندگان را میتوان به عنوان یک عامل جدید در افزایش میزان سود دهی بازارهای داخلی و خارجی برای شرکتهای توزیع کننده و شرکت های فعال در زمینه صادرات کالا به حساب آورد.
از طرف دیگر باید یادآور شد که در برخی از کشورها به دلیل عدم وجود منابع کافی برای تولید برخی از محصولات، همواره نیاز به واردات آن احساس می گردد؛ برای مثال صادرات ترکیه و سایر کشورها به دلیل دسترسی شرکت های ایرانی تولید کننده به منابع عظیم موردنیاز برای تولید این محصول بوده و زمینه های واردات آن را از طریق سایر کشورها به وجود می آورد.
ارسال پاسخ