واردات غذای دام آماده
واردات غذای دام آماده

واردات غذای دام آماده و نیمه آماده چگونه است؟

با توجه به محدودیت های موجود در زمینه تولید انواع خوراک دام در داخل کشور، واردات غذای دام آماده و نیمه آماده همواره مورد توجه شرکت های تجاری قرار دارد. از این رو باید یادآور شد که بسیاری از شرکت های فعال اقتصادی، محصول مورد نیاز در داخل کشور را از طریق سایر کشورها تامین می کنند. برای مثال کشور ترکیه به عنوان یکی از مسیرهای ورود این کالا به داخل کشور شناخته می شود. البته سایر کشورهای دیگر نیز که به عنوان تامین کننده مواد اولیه پرورش دام و طیور هستند. نیز تامین محصول را بر عهده دارند.

سود واردات غذای دام آماده و نیمه آماده

همواره در زمینه واردات محصولات گوناگون میزان سود به دست آمده از تجارت آن محصول مورد توجه می باشد. از این رو هر کدام از شرکت‌های تجاری و فعالین اقتصادی، تلاش می کنم تا سهم بیشتری از بازار را در اختیار داشته باشند و بتوانند میزان سود بالاتری را در مجموعه خود به دست بیاورند.

گفتنی است: واردات محصولات مختلفی مانند کنجاله سویا، بذر کتان، پودر گوشت، خوراک دام آماده، کنسانتره خوراک دام و محصولات مشابه آن به عنوان محصولاتی که بیشترین حجم بازار را در اختیار دارند. همواره سود های قابل توجهی را به تجار و شرکتهای وارد کننده کالا اعطا کرده اند.

همچنین باید یادآور شد که عقد قرارداد های سالانه و فصلی با مجموعه های پرورش انواع گونه های مختلف حیوان، نیز زمینه های مناسبی را برای دستیابی به میزان سود بالاتر را برای شرکت های وارد کننده به وجود می آورد.

البته نباید از یاد برد که بسیاری از محصولات تولید شده در داخل کشور به همراه محصولات وارد شده در قالب فروش یارانه ای و نیمه دولتی نیز به مجموعه‌های مصرف کننده ارائه می گردند.

نکات مهم در ترخیص محصولات دامی و خوراک طیور

 

واردات غذای دام آماده
واردات غذای دام آماده

شرکت های بازرگانی فعال در زمینه ترخیص محصولات دامی و خوراک طیور همواره به عنوان یک بازوی اجرایی شناخته شده و زمینه واردات محصولات گوناگون مانند واردات غذای دام آماده را به داخل کشور به وجود می آورند.

این شرکت ها به دلیل دارا بودن شناخت مناسب نسبت به قوانین و روش های حاکم بر گمرک، تسریع مدت زمان مورد نیاز برای واردات کالا را به وجود آورده و همچنین هزینه های مصرفی را برای شرکت وارد کننده در پایین ترین سطح ممکن قرار می دهند.

بنابراین توصیه می‌شود هرکدام از واردکنندگان قبل از انجام مراقبت اقتصادی بین المللی و بارگیری محصول با یک شرکت بازرگانی معتبر وارد مذاکره شده و زمینه های ترخیص کالا را قبل از خرید بین المللی آن به وجود بیاورند.

پویا محمدی
سلام پویا هستم در زمینه امورات گمرکی مربوط به واردات و صادرات کالا و ترخیص کالا فعالیت می‌کنم. سعی میکنم با مقالات جدید در زمینه تجارت به شما کمک کنم.